VIDEO – Nëse dikush të thotë: Ke edhe 5 ditë jetë

Në këtë video sekuencë hoxha i nderuar Ekrem Avdiu flet për vdekjen dhe faktin që jeta një dit deshtëm apo nuk deshtëm do ti vijë fundi, titulli i videos thotë: “Nëse dikush të thotë: Ke edhe 5 ditë jetë”, për ta dëgjuar videon klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakSpanjë, në aksidentin rrugor jetën e humbën 13 studente, 50 persona u plagosën
Artikulli vijuesMijanmar, presidenti i ri ul numrin e ministrive