VIDEO – Një rast interesant (mësim për neve)

0
312

Nga bota e ngjarjeve nga historia e bujshme Islame sot për ju zgjodhëm një ngjarje tejet interesante dhe plot mësim për neve ku shpresojm që të përfitojmë të gjith ne, ngjarjen e tregon Hoxha Bedri Lika, ua preferojmë ta dëgjoni në linkun më poshtë: