VIDEO – Si qëndron puna e Hixhames, a është mirë me praktiku

Hoxhallarët e nderuar Bekir Halimi dhe Ahmed Kalaja në këtë video i përgjigjen pyetjes: Si qëndron puna e Hixhames, a është mirë me praktiku?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakÇadrat më të mëdha në botë do të montohen në oborrin e Qabesë së Bekuar
Artikulli vijuesNuk janë dhënë vërtetime për qëllimin për kërkesë të së drejtës së azilit