Vidhen donacionet në një xhami në Tetovë

0
327

Në orën 18 e 40 min në stacionin policor në Tetovë është lajmëruar se është vjedhur një xhami.

43 vjeçari H.R. përndryshe hoxhë në xhaminë që gjendet në rrugën Mirce Acev, ka lajmëruar se ditën paraprake një kryerës i panjohur e ka kryer një vjedhje ne xhami. Kryerësi është futur në xhami, e ka dëmtuar arkën metalike për mbledhjen e donacioneve dhe i ka marr paratë me veti.

Kontroll në vendngjarje nuk është kryer për shkak të ndryshimit të vendit të ngjarjes, ku dëmi i përgjithshëm material do të vërtetohet në mënyrë shtesë.

Po ndërmerren masa për gjetjen e kryerësit dhe për zbardhjen e tërësishme të rastit.