Vulinin e shqetëson lirimi i Haradinajt

0
136

Drejtori i Zyrës për Kosovën Aleksandar Vulin ka thënë se lirimi i gjeneralëve kroatë Ante Gotovina dhe Mladen Markac dhe lirimi i mundshëm i Ramush Haradinajt do të dëmtonte bisedimet Beograd – Prishtinë.
“Pas lirimit të Gotovinës e Markacit, Tribunalit të Hagës i ka mbetur vetëm edhe lirimi i Ramush Haradinajt dhe kështu të gjithë ata që kanë bërë krime ndaj serbëve do të liroheshin”, ka thënë Vulin, njoftojnë medie serbe.