Zhurnal merr 18 mijë dollarë nga terroristët e Gylenit

0
1071

Zhurnal merr 18 mijë dollarë nga terroristët e Gylenit
Këto dit kur gjith bota e qytetëruar është vënë në mbrojtje të qeveris demokratike të Turqisë dhe kundër terroristëve të grupit FETO, është vetëm një portal shqip i cili e mbron terrorizmin e Gylenit dhe është kundër demokracisë në atë vend.
Që të shihet se ku qëndron arsyja kjo simpati e portalit Zhurnal ndaj terroristëve të Gylenit, ne bëmë një hulumtim dhe arritëm në informacionin se të martën në Shkup, në një një vend fqinj drejtori i Zhurnalit ka pasur një takim me njërin ndër përgjegjsit e Hizmetit në Shqipëri dhe janë marrë vesh që terroristët e Gylenit t’i paguajnë Zhurnalit jo më pak se 18.000 dollarë për ta nxirë figurën e Erdoganit dhe për t’i nxirë të gjithë që janë në mbrojtje të demokracisë në Turqi. Kësti i parë prej 6.000 dollarë tashmë është paguar, ndërsa këstet e ardhshme do të paguhen në çdo tre muaj.

 

Burimi: Portali DEKOD.INFO