Shqiptarët e Turqisë i qojnë “selam” Gylenistëve

0
944

Allahu Ekber

Shqiptarët e Turqisë i qojnë Selam Gylenistëve dhe mbarë botës “Ne jemi me presidentin dhe kush do që është kundër Ai as nuk është prej nesh as nuk është Shqiptarë, mos na njollosni emrin per dy a tre veta, ne Shqiptarët e Turqisë jemi më Besnikët ndaj presidentit Erdogan, andaj kush do që e prek atë, na ka prek neve, mos harroni nuk jemi pak”

(info islame)