30 persona që dogjën xhaminë, Allahu i dënoi me vdekje

0
184

Sulejman Rexhepi Kryetari i BFI-së,ka postuar në profilin e tij në Facebook se prej 30 personave që e kanë djegur Xhaminë e Carshisë në Prilep 29 prej tyre i ka vra Zoti, në përjashtim të Marjan Ris Teski.

Në vazhdim është i bashkangjitur teksti i postuar nga Sulejman Rexhepi:
“Të nderuar vëllezër musliman! Kjo është Xhamia e Carshisë në Prilep të cilën në vitin 2001 e dogjën një grup prej 30 vetash. Të gjithë këta u denuan me vdekje nga Allahu i Madhëruar shumica prej tyre u likuiduan në mes veti ndërsa para një kohe katër humbën jetën në komunikacion i parafundit dje me motocikletë ndërsa i fundit prej tyre
si duket ka mbet edhe Marjan Ris Teskii cili do të ballafaqohet me denimin e Allahut fuqiplotë.”
Ishte ky prononcimi i Kyretarit te BFI-së në Maqedoni dhe është e vërtetë se Allahut nuk i shpëtojnë zullumqarët. Ky ishte denimi në këtë botë, e si do të jetë denimi i tyre në botën tjetër./mszh/kohaislame