A e dini pse Shqiptarët u bëheshin Musliman?!

Ja se ç’thotë William Martin Lake ,Londer 1835

“Shqiptaret behesh mysliman, sepse kjo fe pajtohej me natyren e tyre dhe nuk toleronte ,peruljen ,martirizimin,servilizmin,dhe ofendimin. “

“Udhetime neper shqiperi ”

http://www.albanianhistory.net/texts19_1/AH1804.html

Artikulli paraprakErdoan: Të gjithë do ta mësojnë fuqinë e Turqisë
Artikulli vijues"Vërtetë besimtarët janë Vëllezër" (FOTO)