A është nesër Bajram? – Prononcohet Imami Bekir Halimi (video)

0
9198

Imami i njohur Bekir Halimi është prononcuar nëpërmjet një video se a është nesër Fiter Bajrami, kjo pasi u bë një huti mes besimtarëve shkaku se në Arabinë Saudite Fiter Bajrami do të jet të Mërkuren ndërkaq në Turqi (nesër) të martën, hoxha i nderuar Bekir Halimi në video thotë se PO nesër duhet ta festojmë Bajramin duke u bazu në hadithin: ‘Agjëroni kur agjërojnë muslimanët e vendit dhe gëzoni bajramin atëherë kur gëzojnë muslimanët e vendit”, për ta dëgjuar videon klikoni më poshtë: