Ahmedinezhad: Të shfrytëzojmë Grupin NAM në politikë dhe ekonomi

0
195

Presidenti iranian theksoi nevojën e shfrytëzimit të kapaciteteve të shteteve anëtare të grupit NAM me qëllim të përforcimit të politikës dhe ekonomisë në këto vende.

Mahmud Ahmedinezhad në takimin që zhvilloi me përfaqësuesin e posaçëm të Hugo Chavez në samitin e NAM në Teheran, duke thënë se pas Iranit, Venezuela do të jetë presidente e radhës së Grupit NAM, tha:

Në qoftë se hedhim hapa të sigurt dhe ecim kujdesshëm, me krijimin e organizmave të rinj ndërkombëtar do të kryenim një detyrë të madhe për shoqërinë njerëzore. Presidenti iranian sot ka zhvilluar takime me shumë krerë të vendeve të botës.kohaislame