Ambasada gjermane: S’ka vendim për zgjedhje, pa reformë zgjedhore

0
161

Ambasada e Gjermanisë në Prishtinë, përmes një kumtese për shty thotë se ambasadori Peter Blomeyer, më 14 janar 2014 ka ofruar ambient për mbajtjen e një takimi në mes të udhëheqësve të tri partive, PDK, LDK dhe AAK.
“Objekt i këtij takimi ka qenë reforma zgjedhore. Një vendim për zgjedhje të reja të parakohshme, pa përfundimin e reformës zgjedhore nuk është marrë, pavarësisht raportimeve të ndryshme në medie”, thuhet në kumtesë