Armando Sadiku në namazin e Xhumasë

Me besimin në Zot dhe dashurinë për Atdhe gjithmonë do hecim përpara.

Shënuesi i vetëm i golave për Kombëtarën Armando Sadiku në namazin e Xhumasë ku falë rregullisht pas golit në eliminatore France 2016

Artikulli paraprakO i mbuluar!
Artikulli vijuesValon Berisha: Migja jem m'pat thanë Pashe Allahun që e jep gollen e parë për Kosovën