Arsyeja: Pse u vranë shqiptarët në Kosovë nga Serbët

Pse u vranë shqiptarët në Kosovë nga Serbët dhe pushteti i Millosheviqit, një përgjigje nga një katolik shqiptar dhënënë kohën e luftës. Anton Kçira, nuk është i vetmi që iu zbulua ajo që shumë prej bashkëatdhetarëve tonë të besimit të krishterë mbajnë në zemrat e tyre, kundrejt pjesës më të madhe të kombit, muslimanëve. Fatkeqësia është se komenti i këtij është bërë në kohën kur ndodhnin masakrat, e ai i Kqirës pas tyre. Përveq këtij komenti më poshtë mund të gjeni një video që disa bashkëatdhetar të besimit katolik japin komentet e tyre për Millosheviqin.

Anton Kelmendi, US
Shqiptar, katolik roman
Arsyeja e vrasjeve së kosovarëve të q***, është për shkak se ata e quajnë veten shqiptar dhe realisht ata janë turq, vrasja e tyre, e fëmijëve dhe e kujtdo tjetër bëhet për të vetmën arsye se ata e ndërruan religjionin, nëse ata do të qëndronin katolik, çfarë edhe ishin më parë, pavarësinë do ta arrinin shumë kohë më parë. Ndihem keq për humbjet e jetëve, që ndodhin për shkak të nënave dhe baballarëve budallenj që mendojnë se religjioni është më i rëndësishëm se sa fëmijët e tyre. Shpresoj se fëmijët e tyre kur do të rriten do të jenë më të mençur se prindërit e tyre dhe të bëhen katolik çfarë edhe ishin më parë dhe ndoshta atëherë do të kenë paqe në jetërat e tyre, dhe mund ta vëreni Malin e Zi, (ku shqiptarët) nuk janë të gjithë myslimanë por gjysma prej tyre janë katolik, por ata jetojnë dhe nuk janë vrarë, siç janë vrarë në Kosovë. Pse o njerëz nuk lëvizni për në Stamboll, vendin tuaj të lindjes…
5 Prill, 1999

ANTON KELMENDI, US
ALBANIAN ROMAN CATHOLIC
The reason there killing you fuckin kosovares is because you claim your albanian, and you really are turks and your kids and everyone else is dying because you changed your religion , if you guys would of stayed catholic what you originally were , you might of had youre dependence in kosova along time ago , i feel bad for the lives lost because of stupid mother and fathers that think religion is more important then there kids and i hope the kids grow up to be much smarter then there parents and realize that they were originally catholic and not muslim and then maybe they will have peace in there lives , and by the way montenegro is not all muslim its half catholic thats why they are still alive over there and not dead , like in kosova…… why dont you guys move to estanbul thats your birth place………

Burimi: alb-muslimstudents (Mesazhi u ishte drejtuar ne ate kohe shumices se faqeve islamike)

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/IoEMUKZmq3g” frameborder=”0″ allowfullscreen]
Artikulli paraprakABDULKADËR ARNAUTI
Artikulli vijuesEdhe fëmijët nën 13 vjeç në Facebook?