Australi, marrëdhëniet e Aborigjinëve dhe muslimanëve në një tablo mozaiku

0
200

Marrëdhëniet e bazuar në histori mes vendasve të Australisë, Aborigjinëve dhe muslimanëve të parë të vendosur në kontinent janë punuar në një tablo mozaiku, raporton Anadolu Agency (AA).

Në kuadër të aktiviteteve të javës së Komitetit Kombëtar të Aborigjinëve dhe ditës së përkujtimit të ditës së Ishullorëve, Aborigjinët, Policia Federale e Australisë dhe nxënësit e Kolegjit Dija kanë reflektuar në një tablo mozaiku marrëdhëniet e Aborogjinëve me muslimanët afganë të parët të ardhur në vend.