Britanikët ndërtojnë avionmbajtësen me të shtrenjtë në botë

Armiqtë e britanikëve do të mendohen dy herë para se të sulmojnë vendin, shkruan “Daily Mail”. Shkrimi i saj i referohet faktit se Britania e Madhe ka nisur ndërtimin e luftanijes më të madhe në botë.
Ajo do të quhet “Mbretëresha Elizabetë” dhe pritet të jetë gati në 2020-n.
“Titani i oqeaneve”: Projekti për ndërtimin e saj do të kushtojë 8 miliardë euro.

Image

Image

Do të jetë 284 metra e gjatë dhe me peshë 72 mijë tonë. “Do jetë arma më e fuqishme në botë”,- thotë kapiteni britanik Simon Petitt.

Artikulli paraprakMerkel:Nuk më intereson për marrëveshjen mes BE-së dhe Turqisë
Artikulli vijuesÇfarë nuk keni ditur për konsumimin e vezës