Sunday, November 27, 2022

Në dallim prej Kadrisë, Kryeministri i Kanadasë respekton kulturën islame dhe femrave nuk ua...

0
Kryeministri i Kanadasë e njeh dhe e respekton kulturën islame. Ai gjatë ceremonisë së mirëseardhjes për refugjatët sirian, femrat i përshëndeti sipas traditës islame,...

Kosova ka akoma problem me rrymën, ndërsa mediat e Prishtinës i përqeshin Arabët

0
Përderi sa shtetet Arabe ecin para dhe nuk e njohin ku gjindet Kosova, disa media Islamofobe të Prishtinës nuk ndalen së fyeri popullin Arab...

Mërgim Mavraj edhe pse i lënduar dhe jo aktiv në fushë akoma i pengon...

0
Islamofobia në Kosovë po tejkalon gjitha kufijtë, këta mistreca të kompleksuar akoma vazhdojn me fyerje ndaj gjith atyreve që kan shpreh besimin në Allahun fuqiplotë...

Shërbimi sekret tu Kösöves amatera që kan hy në film!

0
Padyshim se shërbimi sekret kosovar për çdo dit po dëshmon se janë amatera që kan hy në film e kishe po punojnë diçka, i sheh...

Serbët fillojn kolonizimin e Mitrovicës e RTK-ja na flet për "Islam Radikal"

0
Përderi sa veriu po coptohet nga Kosova jonë nga Serbia RTK-ja dhe media tjera të ndryshme në Prishtinë vazhdojn ti japin pompezitet "Islamit Radikal"...

Fjalët e Kim Mehmetit po dalin për çdo muaj, por a ka kush i...

0
Para disa viteve në një pyetje provokative nga një gazetarë Maqedonas shkrimtari Kim Mehmeti i është përgjigjur ashtu si e meritoi gazetari, Në pyetjen se...

Mbahuni myslimanë, kohë arrestimesh!

0
Deklaratat bombastike të ministrit të brendshëm të Kosovës, Skënder Hyseni në lidhjen me terrorizmin dhe situata politike aktuale në Kosovë, bënë që myslimanët e...

SHKURT – Ngjarjet në Paris dhe portalet Islamofobe Kosovare

0
Ngjarjet në Paris me gëzim të madh e mirpritën portalet Islamofobe Kosovare, duke postuar dhe mbuluar çdo lëvizje dhe lajm që vinte nga Parisi, këta...

SHKURT – Viktimat Myslimane solidarizim me facebook profil?, jo flm!

0
Viktimat Siriane 300.000 deri më tani është nënçmim me u solidarizume anë të facebook profilit (flamuj, apo ndoj fushatë e tillë) për këto solidarizohet...

Femra shqiptare është kafshë, ajo ma hanë!

0
Parlamentet shqiptare si në Shqipëri dhe në Kosovë, janë bërë arenë sharjesh e fyerjesh që me të drejtë meritojnë të quhen programe për të...