Tuesday, July 5, 2022

Shitje më të mira për iPad dhe iPhone sa që pritej

0
Sipas vlerësimeve të J.P. Morgan, shitja e iPhoneve dhe iPadëve gjatë çerekut të parë të vitit ishte më emirë se që pritej. Në një...

Ngadalësim botëror i internetit, fajtor Anonymous?

0
Anonymous është duke e marrë përgjegjësinë për një sulm kibernetik kundër uebfaqeve kineze – një që mund të ketë ndikim në shpejtësinë e internetit...

Galaxy S III prezantohet më 22 maj

0
Ndërsa të gjithë e presin njoftimin për lansimin e gjeneratës së tretë të telefonit të famshëm të Samsung, Galaxy S III, gjërat me sa...

Komentet shqetësuese të jashtëligjshme?

0
Arizona, si dhe pjesa më e madhe e shteteve amerikane kanë ligjet për komunikimin elektronik të cilët kryesisht janë krijuar në kohën e ky...

Hakerë "sulmojnë" FBI-në

0
Të paktën 6 web faqe përfshirë këtu edhe faqen e ministrisë së drejtësisë dhe FBI të SHBA-së janë sulmuar nga grupi i hakerëve ‘Anonymous’. Përfaqësuesja...

Google publikon syzet high-tech

0
Google ka publikuar disa detaje të studimit të saj për syzet që zmadhojnë realitetin që na rrethon. Motori i kërkimit publikoi disa materiale të...

Nokia vlen 15.3 miliard euro

0
Për një varg të tërë vitesh Nokia sundonte bursën e Helsinkit si kompania më e vlefshme finlandeze. Gjatë periudhës së artë, dikur kah fundi...

SHBA – Android mbi 50%

0
Android po dominon tregun amerikan të smartphoneve, tregoi një hulumtim i kryer nga comScore. Nga shkurti SO mobil i Google ndodhet në krejtësisht 50.1%...

Windows Phone, me 80 mijë aplikacione!

0
Para disa javësh ishte thënë se dyqani virtual i Microsoft, i njohur si Windows Phone Marketplace ka arritur në 70 mijë aplikacione mobile. Ndërsa...

iPhone 5 ndoshta gjatë qershorit?

0
Shumë kritika janë bërë në drejtim të kompanisë Foxconn për shkak të kushteve të vështira të punës, por lajmet e dëgjuara kohë më parë...