Testi i rënies në tokë i smartfonit Google Nexus 4 (VIDEO)

0
166

Të gjithë e kemi bërë, të rrëzojmë një pajisje dhe të jetë thyer.

Të gjithë prodhuesit e pajisjeve kanë shumë përgjegjësi, duke përfshirë këtu dhe rezistencën e xhamit të vet në mënyrë që mos të prishet me një rënie të lehtë.

Për fat të mirë ka nga ata njerëz që i bëjnë këto lloj provash rezistence për t’ia treguar pjesës tjetër të njerëzve.

Videoja e mëposhtme paraqet një veprim të tillë të kryer me Google Nexus 4 dhe si reagon kjo pajisje ndaj një impakti të tillë. (PCWorld

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/nlgG33n71m0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]