Thirrja e El-Bagdatit për sulme ndaj Turqisë dhe Arabisë Saudite!

Thirrja qe i ka bere kryekrimineli El-Bagdadi trupave te tij kriminale dhe ithtareve te tij te manipuluar; te godasin e luftojne Turqine dhe Arabine...

Trasnaksioni… në çdo 100 (punë të mira) jep fitim 70 mijë (shpërblime)?!

A ka njeri të mençur në botë që hyn në transaksion me bankën njerëzore e cila ofron 5% apo 7% "fitim" haram, dhe nuk...

Për xhaminë në Kalanë e Prizrenit

Sado që individi mundet me i dhanë zor për t'qëndrue sa më larg idiotizmave institucional, n'këtë vend mbase o e pashmangshme sepse institucioni se...

Nëse gjatë namazit nuk dëgjojmë zërat e fëmijëve në radhët e pasme…

Ka thëne Omeri radiallahu anhu: Nëse gjatë namazit nuk dëgjojmë zërat e fëmijëve në radhët e pasme, duhet te frikësohemi për brezat e ardhshëm..

Hoxhë Bekir Halimi e transmeton një thënie të madhe mbi frikën nga vdekja!

Hoxha i nderuar Bekir Halimi në profilin e tij në twitter ka transmetuar një thënie të madhe mbi frikën nga vdekja: Iu afrua vdekja një...

Adriatik Kelmendi: Sapo ia bëra unfriend një tipit që shkruante: Mos i lejoni fëmijët...

Adriatik Kelmendi: Sapo ia bëra unfriend një tipit që shkruante: Mos i lejoni fëmijët ta festojnë Halloween'in. Çfarë pafytyrësie! Paramendoje, të rriturit që gjatë 365 ditëve ndërrojnë...

Ja çfarë thoshte për shqiptarët Sulltan Abdul Hamit II

"Shqiptarët janë një popull që kanë nivele të thella të besnikërisë, trimërisë, ndershmërisë dhe janë një popull krenar." (Sulltan Abdul Hamit II)

Islamofobët që shkruajn komente antiislame

Sa herë sheh komente fyese ndaj Islamit dhe muslimanëve nëpër rrjete sociale, prapa atij komenti, zakonisht qëndron ose një i moshuar që ka mbajtur...

Ja çfarë fjalë fyese thoshte Ataturku për Islamin

Kemajl Ataturku: "Islami, kjo fe absurde e një beduini të pamoralshëm, është një kufomë e kalbur e cila po helmon jetën tonë"

Ngushëllime krejt shqiptarëve të ndershëm..!

Ngushëllime krejt shqiptarëve të ndershëm..! "Askush nuk u kujtua të thoshte një fjalë a një mesazh, një ngushëllim publik a një status në fb a...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...