Thursday, August 18, 2022

Paanshmeria tek American Sniper

0
Nuk e di se sa të paanshëm mund të jenë ata njerëz që edhe kur analizojnë një film amerikan "american sniper" dhe flitet për...

Pse po rren se "Turku 500 vite na ka prerë e na ka vrarë"

0
Pse po rren se "Turku 500 vite na ka prerë e na ka vrarë" Sot dëgjojmë nga një pjesë e popullit çdo herë të njëjtin...

E gjithë bota flet për PANAMA PAPERS ndërsa Kosova për extremizëm islamik

Gëzim Hajrullahu E gjitha bota i ka ndërpre të gjitha temat tjera pas skandalit dhe shokut në rastin Panama dhe vetëm në te janë fokusu...

Menxi e binda zemrën që t’vendos këtë foto të këtyre melaqeve të gurëzueme prej...

0
Arian Xhezairi Menxi e binda zemrën që t'vendos këtë foto të këtyre melaqeve të gurëzueme prej bombardimit. E zemra o tuj therë. Por për një gjë...

Ja çfarë thotë Muhamed Zekiri për protestën e BDI-së për Kryqin në Butel.

Muhamed Zekiri BDI-ja ne pushtet neser paska me protestu kunder VMRO DPMNE-se ne pushtet hahahahaha... Oooj BDI nese me te vertet dhe sinqetisht doni...

Shkurt për të gjithë ato që merren me Turqit

0
1/3 e territorit e kontrolluar nga strukturat e sigurimit shtetror serb, 1 qytet i ndare ne baze etinke, mbi 18 zona eksterritoriale perreth objekteve...

Fjalë të shtrenjta

0
Fjalët që i kemi përzgjedhur në këtë artikull janë fjalë që i ka shkruar apo zgjedhur njëri prej dijetarëve të Medinës, Jahja ibën Ibrahim...

Selfija e Vitit!

0
Një qytetarë Palestinez e ka bërë një foto "SELF" përderi sa ikte nga Ushtarët çifut

Unë si Muslimanë në Evropë nuk shkoj asnjëherë kokë ulur!

0
''Unë si Muslimanë në Evropë nuk shkoj asnjëherë kokë ulur, ngase nuk kam vra asnjë plak, grua apo fëmijë. Nuk kam sulmuar asnjë vend...

Asnjë fotografi e Skenderbeut dhe Elena Gjikes nuk janë larguar

0
Ky është statusi që kryetari i komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti ka shkruar sot pasi dolën fjalë se TIKA pas renovimit ka larguar nga...