Thursday, August 18, 2022

Jeta është si një treg i madh!

0
Jeta është si një treg i madh që shëtitesh në te dhe merr çfarë të duash. Por, mos harro se para teje është dhënja...

Ne katolikë (shqiptar) ekzistojmë në sajë të muslimanëve.

0
"Ne katolikë (shqiptar) ekzistojmë në sajë të muslimanëve. Po të mos ishin muslimanët, sllavët prej kohësh do të na kishin asimiluar ose do të...

Në Shqipëri komunizmi nuk erdhi nga bota islamike por nga bota e krishterë katolike

0
"Në Shqipëri komunizmi nuk erdhi nga bota islamike por nga bota e krishterë katolike dhe ortodokse, nga Franca, Italia, Serbia, Greqia, Rusia bolshevike. Idetë...

Kastrioti i Besës: Allahu i shkatroftë zullumqarët – Rinia po ikë!

0
Kastriot Rexhepi nga "Lëvizja BESA" ka reaguar ashpur në rjetet sociale ndaj faktit se në Maqedoni shqiptarët e rinjë dita ditës po i lëshojnë...

STOP RADIKALIZMIT TË KRISHTERË!!!

0
Shkruan: Bekim Berisha STOP RADIKALIZMIT TË KRISHTERË!!! Ftoj Berat Buzhalën, Kastriot Myftarajn, Fahri Xharrën, Arbana Xharrën dhe atë tipin që e hante atë kafshën që e...

I thanë Omar Muhtarit: Italia që po lufton kundër tyre kanë aeroplana ..kurse ju...

0
I thanë Omar Muhtarit: Italia që po lufton kundër tyre kanë aeroplana ..kurse ju skeni! Tha:A fluturon mbi arsh aeroplani i tyre apo nder arsh? Thanë:Nder arsh...ateherë...

Atyre që duan të legalizojnë prostitucionin i bëj vetëm një kërkesë

0
Atyre që duan të legalizojnë prostitucionin i bëj vetëm një kërkesë: ''Na e tregoni praktikisht sesi bëhet kjo punë me nënat dhe motrat e...

Çka nënkupton dhe nuk nënkupton toleranca fetare?

0
Arian Xhezairi përmes një postimi në Facebook ka shprehur disa parafrazime mbi situata të krijuar për të treguar se çfarë nënkupton dhe nuk nënkupton...

A po do civilizim Islam ndaj gruas, ja qe ta jap…

0
Apo do civilizim Islam ndaj gruas, ja qe ta jap... "Tha Muhamedi a.s: Burri më i mirë prej juve është ai i cili gruas së...

Ja çfarë të bën Zinaja!

0
''#Zinaja: Ta nxinë fytyrën, ta pakësonë rrizkun, ta shkurtonë jetën, ta humbë familjen, ta errësonë varrin, dhe të qonë në Xhehenem!'' // Dr. Shefqet Krasniqi,...