I dënuar me vdekje, por dëshira e tij e fundit i trondit të gjithë..

0
Një i dënuar me vdekje në pritje të ekzekutimit, kërkoi si dëshirë të fundit një laps dhe një letër. Pasi shkruajti për disa minuta,...

Kryerja e çuditshme e një haxhi

0
Një mjek kishte kursyer para për të shkuar në haxhxh, por…? Pas përfundimit të obligimeve të haxhxhit, muslimanët nga e gjithë bota presin në portet...

Fshatari me këpucët e vjetra (tregim emocional)

0
Me një rast, mësuesi dhe nxënësit e tij po kalonin pranë një fushe ku një fshatar po punonte arën. Këpucët e vjetra i kishte...

Tergime Ramazani – Ibrahim Ed’hemi kaloi pranë një njeriu i cili nuk kishte as...

0
Ibrahim Ed’hemi kaloi pranë një njeriu i cili nuk kishte as duar dhe as këmbë, ishte i verbër dhe lebros, qëndronte në rrugë ndërsa...

Një ndër ndodhitë më interesante që kanë ngjarë me Shejh Uthejminin

0
Një ndër ndodhitë më interesante që kanë ngjarë me Shejh Uthejminin - All-llahu e mëshiroftë - është kur Mbreti i Saudisë Khalidi dhe princi...

Njeriu për të cilin Allahu e ndaloi perëndimin e Diellit

0
Joshua ibn Nun ishte bashkëkohanik i Musait a.s dhe ndihëmsi i tij, thuhet se ka qenë edhe nga të dërguarit e Zotit. Ishte ai...

Përse unë?

0
Artur Robert Ashe, ka qenë lojtar i famshëm tenisi dhe njihet si legjenda e Wimbledon. Ai ndërroi jetë pasi u sëmur me sida, pas...

Djaloshi Amerikan çfar kërkoi

0
Shkruan "Shejh Muhammed Hassani tregon: Erdhi një ditë një djalosh amerikan në qendrën tonë islamike në New york dhe kërkoi që t'i ndihmojmë dhe t'i...

Nuk dua të fle gjumë pa e falur namazin e Jacisë!

0
Nuk dua të fle gjumë pa e falur namazin e Jacisë! Për momentin më kaplon dembelia (si gjithmonë), ora vajti në 12 - shin...

Ebu Hanife dhe hajduti

0
Tregohet se dijetari i madh Ebu Hanife, një ditë pa një burrë që vodhi një kokërr mollë nga një tregtar dhe ia dha një...