Thika e mprehtë është më pak e rrezikshme se ajo e topitura thonë profesionistët

0
Thikën duhet mprehur çdoherë para se ta përdorni. Prandaj në kuzhinë duhet pasur patjetër mprehës Thika e mprehtë është e domosdoshme në çdo kuzhinë, transmeton...

Muzika me zë të lartë dëmton dëgjimin

0
Një në dhjetë njerëz që shpesh dëgjojnë mp3, pëlqen të përforcojë zërin deri në fund, duke mos menduar se një fuqi e tillë do...

Pesticidet bujqësore po e ulin inteligjencen e fëmijëve

0
Nëse jeni duke pritur një fëmijë ose duke menduar të filloni një familje së shpejti, ndoshta keni lexuar se si t’i jepni fëmijës fillimin...

Përse bebet e thithin gishtin

0
Thithja e gishtit është dicka që fëmijët e bejnë shumë shpesh por për prindërit kjo kthehet në një shqetësim. Përse? Kryesisht sepse ju duket...

50 fakte interesante për Junikun

0
Juniku shtrihet në zonën e Dukagjinit, e themeluar si komunë vetëm jo shumë kohë më parë. Kumti.com ka përzgjedhur 50 fakte interesante që e...

Përse gomat patjetër duhet të jenë të zeza dhe me asnjë ngjyrë tjetër

0
Çdo shofer, udhëtar dhe këmbësor e dinë që gomat janë të zeza, mirëpo përse është ashtu? Teknologjia ka përparuar shumë që kur është shpikur...

Kur mund ta ushqeni fëmijën me produkte të bylmetit

0
Disa beba fillojnë të provojnë produktet e bulmetit si për shembull kosin dhe djathin nga muaji i 6 nëse deri në atë kohë janë...

Si të përballoni njerëzit fallco?

0
Gjatë jetës, është shumë e zakonshme të ndeshim situata të gënjeshtra. Ashtu si rasti i atij shokut që nuk dëshiron suksesin tuaj aq shumë...

Pse është Barcelona destinacioni më i preferuar nga të rinjtë

0
Mjaft prej agjensive turistike bien dakord se shumica e të rinjve preferojnë të vizitojnë Barcelonën për pushimet verore. Por cilat janë arsyet, përveç ofertave...

Si ti përshtatemi Globalizmit

0
Gjeneve- Pas Luftës së Dytë Botërore, bashkësia ndërkombëtare u bashkua për të ndërtuar një të ardhme të përbashkët. Tani, duhet ta bëjë këtë përsëri....