#3 Mbajtës shumë i përdorshëm i librave

0
#3 Mbajtës shumë i përdorshëm i librave

Si ti zbardhoni dhëmbët në shtëpi për 3 minuta

0
Si ti zbardheni dhëmbët tuaj në shtëpi në vetëm 3 minuta në vitin 2018 me sendet shtëpiake. Të gjitha që ju duhet është kjo: - sode...

Si ti paketoni teshat për udhëtim (Video)

0
Kur udhëtojmë, është e rëndësishme që teshat të pakohen në mënyrë efikase, të organizuar dhe të zgjuar. Unë tregoj një metodë për të rrokullisur...

Çfare llambe duhet zgjedhur për abazhurin?

0
Çdo abazhur kërkon llambën e përshtatshme. Forma, përdorimi dhe voltazhi janë disa aspekte që duhen marrë parasysh për të zgjedhur llambën e duhur.Përzgjedhja e...

Lakra e kuqe

0
Lakra e kuqe dhe dobitë e shumta shëndetësore Anglisht: Red cabbage. Emri shkencor: Brassica oleracea Capitata Lakra e kuqe njihet edhe me emrat: lakra blu, lakra vjollcë....

Si ta paketoni valixhen në menyrën e duhur (Video)

0
Nëse ndonjëherë keni pasur probleme në mbylljen e valixheve, videoja jonë do t'ju tregojë se si mund të bëni maksimumin nga çdo centimetër -...

Shega e egër e Shqipërisë, Fruti plot shëndet

0
Shega ose siç njihet ndryshe “molla me fara”, është një frut simbol i legjendave dhe traditave mbarë shekullore. Ky frut mban kurorën e frutave dhe...

14 mënyra për të hequr çdo gërvishtje

0
Një lëvizje e pakujdesshme mund të lërë gërvishtjet e shëmtuara në gjërat tuaja të preferuara. Por nuk ka nevojë të humbasësh dëshpërimin apo të...