Tuesday, March 28, 2023

Kjo mund të jetë pica më e mirë në Amerikë … dhe është bërë...

0
Piceria Zume, po përpiqet të bëjë  picen më fitimprurëse përmes robotikës Në një kuzhinë të pasur me të gjitha elemntet e duhura të picerie moderne,...

15 teknika të lehta për pastrimin e shtëpisë (Video)

0
https://www.youtube.com/watch?v=5cDw1cOe8t4

Si ti zbardhoni dhëmbët në shtëpi për 3 minuta

0
Si ti zbardheni dhëmbët tuaj në shtëpi në vetëm 3 minuta në vitin 2018 me sendet shtëpiake. Të gjitha që ju duhet është kjo: - sode...

Zgjidhja e diabetit gjendet tek ky ushqim

0
Kur bëhet fjalë për diabetin, zgjedhjet tona ushqimore janë shumë të rëndësishme. Pavarësisht se disa ushqime janë më të mira se të tjerat, kjo nuk...

11 gjërat më të rrezikshme në kuzhinën tuaj që ju nuk i dini

0
Ka gjëra që përdorim në kuzhinë çdo ditë. Ata janë shumë të zakonshëm dhe duket se janë mjaft të padëmshme dhe kurrë nuk kemi...

17 ide të shkëlqyeshme për banjën tuaj

0
Kumti ju prezanton me disa nga idetë më të bukura për dekorimin e ndjeshëm dhe krijues të banjove. Siç do ta kuptoni, ju nuk...

14 mënyra për të hequr çdo gërvishtje

0
Një lëvizje e pakujdesshme mund të lërë gërvishtjet e shëmtuara në gjërat tuaja të preferuara. Por nuk ka nevojë të humbasësh dëshpërimin apo të...

20 trika magjik për përdorimin e pirunit

0
I mërzitur me veglat e kuzhinës suaj? Këtu janë disa trika të mirë dhe të lehtë të jetës me lugë dhe pirun që do...

Pije të dobishme dhe të shijshme për fëmijët

0
Pijet natyrale janë të dobishme për fëmijët dhe të rriturit. Disa njerëz kanë frikë t’u japin fëmijëve të tyre një lëng frutash natyral, sepse...

Ushqimet më të mira për të ndihmuar Fertilitetin

0
Për të pasur një fëmijë, është një nga ngjarjet më të dëshiruara dhe të çmuara të jetës. Zgjidhja mund të jetë më afër se...