Ja si mundë ta bëni një aparat për Coca Cola,Fanta dhe Sprite në kushte shtëpiake

Si të bëni aparat për 3 pije të ndryshme  në shtëpi. Në rastin tim, është Coca-Cola, Fanta dhe Sprite por ju mund të përdorni ndonjë pije!./Kumti.com

Këto gjëra ju duhen:
karton
Bateria 1- 9V
Motor DC pompë ajri DC 6V
3 x kalim butonesh
2 tuba të hollë dhe të trashë
Tela.

Për më shumë ndiqeni videon:

Artikulli paraprak7 sëmundjet që urina e juaj do t’jua tregojë
Artikulli vijuesKështu duhet ta pastroni motorin e makinës tuaj (Video)