VIDEO – Mëkati i qeveritarit

Në këtë video do të dëgjoni disa shtjellime rreth mëkatit të pushtetmbajtësit (qeveritarit) ku hoxha Bekir Halimi i përgjigjet pyetësit që i parashtron pyetje,...

VIDEO – Një tregim nga Ibrahim Tatlisesi

Hoxha Ferid Selimi në këtë video sekuencë tregon një tregim nga këngëtari Turk Ibrahim Tatlises, në shikim të parë titulli mund të ju habisë...

VIDEO – Kryetari i shtetit dhe Imam Jusufi (ngjarje e vërtetë)

Se dituria të ngritë dhe gjithnjë je fitimtarë nëse kërkon dituri e dëshmonë edhe kjo ngjarje e madhe që tregon Hoxha i nderuar Muharem...

VIDEO – Atentati ndaj Papës

Në këtë video sekuencë hoxha Bekir Halimi tregon për mëshirën dhe butësinë që ka pasë Profeti Muhammed (Paqja dhe mëshira qoftë mbi të) ku...

Gazetari e pyet Menduh Thaçin: A jeni "veren i Mijallkovit do smrt"? (VIDEO)

Pas Ali Ahmetit, në takimin e liderëve i është bashkuar edhe lideri i PDSH Menduh Thaçi. Takimi sipas të disa të dhënave pritet të...

VIDEO – A lejohet me ja uru festat të Krishterëve

Vazhdojm me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë madhështore Islame, pyetja e radhës e që është e parashtruar hoxhës...

VIDEO – A është e vërtetë se ka patur Pejgamber me emrin DANIEL

Vazhdojmë me pyetjen e radhës e cila i është parashtruar kësaj radhe hoxhës Remzi Isaku e që pyetësi pyet: A është e vërtetë se ka...

Me t’u kënaq shpirti – Kur’an nga Hafiz Mehmet Biilir

Hafizi këndon nje pjesë të fundit nga sureja En-Nebe, Suren Fatiha dhe Kafirun.   https://www.youtube.com/watch?v=NJh777udOw0

VIDEO – Tre pyetjet në varr

Varri deshtëm apo nuk deshtëm të gjithë njerëzimin e pret, na pëlqeu apo nuk na pëlqeu ky realitet herët apo vonë do të realizohet,...

Na ndiqni

166,372NdjekësPëlqe
0NdjekësNdjek
33NdjekësNdjek
3NdjekësNdjek
0PëlqimePëlqe
0AbonuesAbonohu
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë...

Ish shef i misionit amerikan në Kosovë: mungesa e vëmendjes amerikane u ka dhënë mundësi lobistëve që ka punësuar Beogradi, që të ndikojnë në...

Tabela e shkurtimeve te fjalorët e shqipes

Tabela e shkurtimeve është listë në një fletë të fjalorëve që jep shpjegime për shkurtimet e fjalëve dhe shenjave të përdorura në atë fjalorë....

Pamje nga aksioni i Policisë së Kosovës në Zubin Potok

Aksioni i filluar në mëngjesin e ditës së sotme në Veri të Kosovës po vazhdon. Në hyrje të Zubin Potokut Policia e Kosovës ka...