Tuesday, March 21, 2023

Vrasja e Leart Ademit (19 vjeçari nga Shkupi) – Reagon Imami Bekir Halimi (video)

0
Ngjarja tragjike që ka ndodhur të diellën në mbrëmje ka tronditur opinionin, kishte reagime të njëpasnjëshme nga fytyrat publike, edhe Imami nga Shkupi Bekir...

VIDEO – Hoxhë Enes Goga nga Peja ia bën 8 me 0 popit Serb...

0
Patriku i Kishës Ortodokse Serbe, Irinej, tha sot në Nish se të gjithë janë të detyruar të ngrenë zërin “në mbrojtje të Kosovës e...

VIDEO – Disa që falen me këmbë hapur dhe duar në gjoksa

0
I është parashtruar një pyetje Hoxhës së nderuar Shefqet Krasniqi mbi çështjen e mënyrave të faljes së Namazit, ta dëgjojmë përgjigjen: https://www.youtube.com/watch?v=x54s6gVd0zE

VIDEO – E hypi çmimin e tokës për Xhami por… (ngjarje në Shkup)

0
E mira dhe e keqja gjithmonë ka egzistuar dhe do të egziston përderi sa bota egziston, kështu ndodhi edhe me një ngjarje në Shkup...

VIDEO – A është e vërtetë se në çdo shtëpi ka nga një gjarpër

0
Vazhdojmë me publikim e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës i parashtrohet Hoxhës Muharem Ismaili e cila...

VIDEO – Çka i tha bossi i Casinos Hoxhës Ferid Selimi

0
Se lojërat “e fatit” jan të shtuara në shoqërinë tonë tregon fakti se nuk ka mbetur qosh në lagjet tona ku nuk ka së...

VIDEO – A është e vërtetë se ai person i cili vdes XHUNUB shkon...

0
Pyetja e radhës që i parashtrohet Hoxhës Muharem Ismaili ka të bëj me një botëkuptim që sillej një kohë në mesin e të rinjëve,...

VIDEO – Kam një grua dreq, a ta lëshoj apo ta duroj?

0
Pyetja e radhës që është parashtruar tek Radio pendimi ku mysafir ka qenë Hoxha i nderuar Bedri Lika ishte: Kam një grua dreq, a ta...

VIDEO – Hoxhë Mazllami i thotë Hoxhë Shefqetit: Fillo ti i pari me dhonë...

0
Në një mbrëmje Islame në Zvicër ku mysafir ishin Hoxhallarët e njohur Mazllam Mazllami dhe Shefqet Krasniqi hoxha Mazllam ka kërkuar ndihmë nga bashkatdhetarët...

VIDEO – Një gjest që e nervozoi Profetin Muhammed (ngjarje e vërtetë)

0
Se Feja Islame është Fe e paqes dëshmon edhe kjo ngjarje e madhe që ka ndodhë gjat historisë Islame, hoxhë Bedri Lika këtë ngjarje...