Tuesday, March 21, 2023

Keqkuptimi se Islami është kundër mardhënieve sexuale (VIDEO)

0
Kekquptimet ndaj Islamit gjithmonë kan egzistuar, poashtu keqkuptohet edhe qasja ndaj mardhënieve sexuale, nëse Islami ndalon Zinanë (mardhëniet e lejuara sexuale nuk i ndalon)...

Qentë e izraelit kafshojnë fëmijën palestinez!

0
Në këtë video të xhirimit amtor shihet se si dy ushtarë izraelit i mallterojnë një fëmijë duke ia vërsulur dy qen që ta kafshojnë! ">

Një grumbull i madh i buallicave hakmerret kundër luanëve!

0
Një grumbull i madh i buallicave hakmerret kundër luanëve pasi luanet kishin gjuajtur një viq të tyre. Ata i sulmojnë tufën e luanave në vendin...

VIDEO – Emri ALLAH në domate?!

0
E shpeshtë është kur në rrjetet sociale hasim foto apo video ku tregohet se është gjetur ndonjë domate apo kafshë ku në të shkruhet...

VIDEO – Si i këshilloni lënësit e namazit dhe çfarë dënimi i pret ato

0
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë, pyetja e radhës ka të bëj për Namazin gjegjësisht pyetje thot kështu: Si...

E pabesueshme! Deveja qesh si njerëzit

0
Ky është momenti i pabesueshëm kur një deve qesh, pasi ka dëgjuar një shaka.   Ndërsa njerëzit qeshin, edhe kafsha nuk ngelet më pas....

VIDEO – Shqiptarët dhe mungesa e diturisë Islame

0
Hoxha i nderuar Ismail Bardhoshi në këtë video tregon shkaqet se pse Shqiptarët nga të gjitha trevat kan ngec në aspektin ISLAM, shkaku kryesor...

Kur s'asht e shkrume…! (VIDEO)

0
“...Zotit tënd nuk mund t'i fshihet as në tokë dhe as në qiell as sa grimca e as më e vogël se ajo e...

VIDEO – Përgjigje për ateistin nga Prishtina

0
Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllimin mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës (në fakt pyetjet e radhës) vijn nga...

VIDEO – Katedralja në Prishtinë

0
Të ashtuquajturit "patriotë" tanë kur ndërtohet ndoj Xhami i sheh duke komentuar "Pse nuk ndërtoni shkolla.." ndërkaq që u rënua shkolla në Prishtinë e...