Për të gjithë shqiptarët. Si duhet të kyçemi dhe të dalim nga rrethi në komunikacion

Për të gjithë shqiptarët. Si duhet të kyçemi dhe të dalim nga rrethi në komunikacion.
Një video e domosdoshme pasi që çdo ditë hasim në trafik të shkaktuar nga shoferë që nuk e din as një rregull minimal të kyçjes dhe daljes nga rrethrrotullimet. Ju lutem konsideroni se rregullat e trafikut janë ndërkombëtare dhe dhënja e sinjalit në momentin kur kyçet është rregull si në Kosovë, si në Gjermani si në SHBA. Videoja është e punuar nga një kompani amerikane.

Ju lutem ndajeni këtë video me të miqtë dhe familjarët tuaj, do të jemi më efikas në kohë dhe do të kemi më pak vonesa dhe aksidente.

Artikulli paraprak33% e shkurorëzimeve në Britani për shkak të rrjetit Facebook
Artikulli vijuesDallimi me rripin e sigurisë dhe pa të në rastet të një përplasje me veturë