Deputetja e VV thotë se në 2003 është ngritur aktakuzë ndaj Veselit, për vrasjen e Komandant Drinit

0
366

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje (VV), Drita Millaku, ka theksuar se akuzat që i ka bërë dje në adresë të Veselit, ai është në dijeni për vrasjen e Komandant Drinit, dhe se kjo nuk është diçka e panjohur.

Ajo në Kuvendin e Kosovës, ka thënë se Komandant Drinin, e ka familjar.

“Jam e njohur me ngjarjen dhe procesin. Ti ke pasur aktakuzë në prokurori në vitin 2003, për vrasje. Aty aktakuzën e ki me pseudonimin Luli, për atë ajo aktakuzë nuk të arritur ty”, ka shtuar Millaku.