Dokumentar: "Islami Tradicional"

0
197

Në këtë dokumentar mbi “Islamin Tradicional”, flasin protagonist të ndryshëm nga trevat shqiptare, duke folur mbi Islamin tradicional, se si ka qenë praktikimi i fesë para dhe pas komunizmit. Se çfarë nënkupton Islami tradicional dhe thirrjet e ndryshme kohëve të fundit tek viset tona shqiptare. Për më shumë shikojeni këtë dokumentar.

“>