“Drenica 2″: Selimi dënohet edhe me 8 vjet

0
163
Gjykata Themelore e Mitrovicës e ka dhënë verdikitin për grupin “Drenica 2″ duke e dënuar  Sylejman Selimin me 8 vjet burgim.
 
Në këtë grup janë dënuar edhe Jahir Demaku me 7 vjet burgim, Zeqir Demaku me 7 vjet burgim, Isni Thaçi me 7 vjet, Agim Demaj me 3 vjet si dhe Fadil e Nexhat Demaku me nga 3 vjet burgim.
 
Ndërkaq, Bashkim,Driton dhe Selman Demaj poashtu u dënuan me nga 3 vjet burgim, transmeton Klan Kosova.
 
Selimi, gjatë ditës është dënuar edhe me 6 vite burgim nga rasti “Drenica 1″, që në total i bie 14 vite burgim.