Ebola,shkak i vdekjes së njeriut që ndihmonte jetimët

0
180

Një njëri nga Sierra Leone i cili ndihmonte jetimët dhe të varfërit në këtë vend, vdiq nga virusi vdekjeprurës Ebola.

Augustine Baker ishte pranuar në një qendër spitalore për të marrë ndihmën mjekësore pasi që ishte sëmurë javën e kaluar, transmeton Indeksonline.

Bashkëqytetarët e tij e kujtojnë atë si hero dhe si bamirës ndaj komuniteteve në nevojë.

Ai ishte i angazhuar mbi një projekt drejtuar nga nje organizatë bamirësie nga Britania për përkujdesje të fëmijëve jetim.

Mësohet se virusi vdekjeprurës Ebola ka marrë jetën e 9500 njerëzve deri tash në Sierra Leone, Liberi dhe Guinea. /Indeksonline/