Gjuha prej rrugaçi dhe niveli i injorancës së deputetit katolik ekstremist Eduart Ndocaj

Gjuha prej rrugaci dhe niveli i injorances se deputetit katolik ekstremist Eduart Ndocaj me te cilen i drejtohet nje muslimani ne Facebook eshte me te vertete shqetesuese. Jo aq per mungesen e etikes si individ, sa per faktin se zoteria eshte deputet ne Kuvendin e Shqiperise, pra perfaqesues i ne elektorati. Ky na pretendoka te behet edhe minister i jashtem pale. Imagjinoni te beje Shqiperia politike te jashtme me njerez te tille?!!

Observatori Kombëtar Kundër Islamofobisë
Artikulli paraprakWill Smith i kundërvihet klimës anti-muslimane gjatë turneut të filmit “Suicide Squad”
Artikulli vijuesHeshtja mediatike si formë manipulimi