Gratë amvise më të lumtura se gratë që punojnë

0
227

Gratë amvise janë më të lumtura se ato që shkojnë në punë. Këtë ka treguar një sondazh i bërë së fundmi në Britaninë e Madhe.

Edhe pse nuk sjellin të ardhura në ekonominë familjare nënat që qëndrojnë në shtëpi nuk janë të mërzitura dhe nuk ndihen të padobishme.

Nënat “full-time” i dhanë një notë mesatare 8 vlerës së jetës së tyre, ndërsa ato që punonin e vlerësuan me notën 7.8.

Gjithashtu sondazhi tregoi se personat e martuar janë më të lumtur se ata të divorcuar apo beqarë./albeu/kohaislame