Gropa mbi të cilën nuk lejohet fluturimi i avionëve

Kjo fotografi është bërë në minierën “Mir Elmas” në lindje të Siberisë, e cila është 525 metra e thellë dhe 1200 metra e gjerë.

Mbi këtë gropë ndalohet fluturimi i avionëve dhe helikopterëve për shkak të aksidenteve që mund të shkaktohen nga rrjedhja e rrymave ajrore poshtë, transmeton Starti njoftimin. Për të kuptuar më mirë madhësinë e gropës mjafton të shohim kamionin dhe minipërmasat e tij. Ç’është e vërteta kamioni ka 16 rrota dhe është vetëm një nga kamionët gjigantë që punojnë në minierë porse edhe pse ai është aty, për ta shikuar duhet një llupë.

Në shumë vende të botës gjenden gropa të krijuara nga dora e njeriut apo efektet natyrore./koha/kohaislame

Artikulli paraprakBreza nën rrethimin e policisë
Artikulli vijuesNano kundër dënimeve kolektive të shqiptarëve në Maqedoni