Grupi i Kuletës

0
167

Këtë javë, Kuvendit të Kosovës do t’i shtohet edhe një grup parlamentar. Deputetët që kanë lëshuar AKR’në, Partinë e Drejtësisë dhe Vetëvendosjen, kanë vendosur të formojnë një grup të ri parlamentar.
Deri më tash, kanë arritur t’i kenë katër deputetë, ndërkohë u mungojnë edhe dy për të përmbushur kushtin ligjor, për të formuar grup parlamentar.
Deputeti i Lëvizjes për Bashkim, Agim Kuleta ka thënë se grupi do zyrtarizohet gjatë kësaj jave, me qëllim të imponimit të vendimeve në Kuvend, shkruan Express.
“Grupi Parlamentar jam i bindur se do të formohet. Besoj se javën e ardhshme do të përfundojë kjo punë”, ka thënë Kuleta.kohaislame