Hajnat vjedhin në xhami 120 euro dhe xhirimet e kamerave

0
375

Vjedhje të rëndë e ka cilësuar policia një rast që ka ndodhur në një xhami në Suharekë.

Sipas Policisë, rasti ka ndodhur ditën e djeshme, ku të dyshuar të panjohur, me forcë kanë depërtuar në xhami.

Nga aty, hajnat kanë vjedhur data bazën e kamerave dhe 120 euro.