Njoftim me rëndësi për ata që kanë aplikuar për viza në Zvicër

0
572

Ambasada e Zvicrës në Kosovës ka dale me një njoftim për të gjithë ata që kanë aplikuar për viza, shkruan albinfo.ch.

Ambasada njofton se për shkak të një numri të vazhdueshëm të kërkesave për viza, koha e përpunimit të kërkesës për vizë mund të zgjasë deri në pesë javë.

Ambasada shton tutje se kërkon ndjesë për këtë vonesë dhe vazhdimisht po punojnë për minimizimin e kohës së pritjes.