Hashim Thaçi qenka pikëlluar për ngordhjen e kriminelit izraelit Shimon Perez

0
1654

Hashim Thaçi qenka pikëlluar për ngordhjen e kriminelit izraelit Shimon Perez, duke e cilësuar atë si mik të tij dhe të Kosovës si dhe përkrahës i luftës së popullit të Kosovës për liri dhe barazi.
E more Hashim Thaçi të kishte qenë ashtu si thua, Izraeli qysh moti e kishte njohur pavarësinë e Kosovës. Por, jo, as Izraeli e as Vatikani ende nuk e kanë njohur pavarësinë e Kosovës.
Pra, edhe nuk është për t’u çuditur shumë që një person si Hashim Thaçi, i cili përulet para varrezave serbe viktima të “terroristëve shqiptarë” dhe i cakrron gotat e rakisë me serbët, të pikëllohet për ngordhjen e kriminelit izraelit.
E mjerë Kosova, kush po e udhëheq!!!

Hoxhë Eljasa Mahmudi