HTC, SËRISH CELULARI MË I MIRË SOCIAL

0
205

A i keni bërë ndonjëherë vetes pyetje se cili do të ishte telefoni celular më i mirë social?

Është Asociacioni evropian për zë dhe fotografi EISA i cili i ka dhuruar firmës -HTC One-s çmimin e telefonit celular si telefoni më i mirë social.

Vitin e kaluar HTc ka fituar po të njejtin çmim për modelin HTC Cha Cha,mundësia e lidhjes së njerëzimit dhe ndarja e shumë gjërave përmes celularëve të thjesht dhe të shpejtë është dëshira e çdo shfrytëzuesi që të kenë kënaqësinë nga pajisjet sidomos nga celularët ku na ofrojnë mundësi të shumta në jetën e Përditshme.

HTC falënderon asociaconin EISA ,janë tejet të kënaqur me çmimin për të dytën herë radhazi sepse në këtë mënyrë blerësit po i japin lehtësi në përdorje të celularit në mënyrë shumë të thjeshtë.

Celulari -NOKIA PURE WIEV-nga EISA ka mar çmimin më të mirë për foto,kurse çmimi nga EISA i ka shkuar firmës -SAMSUNG Galaxy S 3-si telefoni më i mirë në Evropë.

“ EISA“ është Asociacion ku përbëhet nga 50 magazina speciale për teknik në përgjithësi e cila ka selit në 19 vende Evropiane dhe që të gjithë redaktorët e këtyre magazinave mblidhen një herë në vit për tu konsultuar se cila pajisje e meriton çmimin EISA.kohaislame