Ideatori i Star Academy: Qëllimi sublim, shpëtimi i Izraelit përmes shkatërrimit të muslimanëve

0
177

Intervistë me Dr. Malhum Ahnof

Doktori izraelit Malhom Ahnof, ideatori i Star Academy, u shpreh për një kanal televiz izraelit se qëllimi i proejktit ishte e ardhmja e shtetit izraelit. Ai nuk arrin të gjejë fjalët, nga emocionet pas realizimit të këtij eventi në vendet arabe.

Si ndiheni në këto momente kur ju realiazuat ëndrrën tuaj më të madhe – zhvillimin e Star Academi në truallin e Islamit?

Ai ipërgjigjet : Ajo që ndjej nuk përshkruhet por ka marr shumë nga jeta jonë për të ardhur tek realizimi i këtij qëllimi.

Cfarë nënkupton me këtë që “projekti ka marr shumë nga jeta juaj”?

Po, ne punuam për vite të tëra derisa e realizuam këtë program në vendet perëndimore dhe më në fund e futëm edhe në vendet arabe dhe ne ishim të sigurtë se ky program do të ishte plani më i sukseshëm për të ardhmen dhe ecurinë e shtetit izraelit. Ne ishim të sigurtë se kjo ide do të njihte sukses pasi e dimë që muslimanët e sotëm, në përgjithësi, i janë larguar fesë së tyre ndërsa pjesa e rinisë po i kthehet bindjes islame e nëse e lëmë të rritet ky përkushtim fetar islam tek të rinjtë muslimanë, ata do t’i japin fund ekzistencës së Izraelit.

Pse zgjodhët pikërisht Star Academy?

Zgjodhëm Star Academi, me qëllim që të nxisim muslimanët të largohen nga mësimet islame si rruga më e lehtë për të depërtuar në mendjet dhe emocionet e tyre.

Në synimet tuaja afatgjata, cili është plani juaj i ardhëm për të sulmuar Islamin?

Ai në mënyrë sfiduese përgjigjet: Ne planifikojmë të sulmojmë vajzat muslimane. Pasi, e kemi të qartë se nëse devijon femra (muslimane) do të devijojë një brez i tërë pas saj.

Në cfarë konsiston sulmi juaj ndaj femrës muslimane?

Planifikimi ynë synon devijimin mendor, degjenerimin moral dhe fizik dhe këto efekte nuk arrihen me tanke e as me avionë bombardues. Aplikacione të veçanta në blackberry apo diku tjetër janë pjesë e ketij plani për angazhimin e të rinjve muslimanë me dicka tjetër që i largon nga feja e tyre.

Zhvillimi i Star Academy në Liban, a i shërben këtij qëllimi?

Padyshim që po. Ne aty po investojmë shuma të mëdha dhe ky event po zhvillohet nën monitorimin tonë të vazhdueshëm.

Në mbyllje të kësaj interviste, mesazhi juaj për kombin izraelit…

Shfrytëzoni këtë kohë përgjumjeje të Umetit Islam se ai është umet që po u zgjua do të kthejë çfarë i ka kaluar e humbur prej shekujsh.

——————————————————————————————————————————————————————————————————-
I mbështetemi Allahut dhe Ai na mjafton si Përkrahës.

kohaislame