Intervista e Davutoglut për Al Jazeera, ja çfarë tha ai

0
1748

Ish kryeminstri i Turqisë Ahmet Davutoglu i menjëhershëm ka qenë që ka dal në mbrojtje të shtetit, duke reaguar përmes mediave sociale dhe intervistave. Në një intervistë që ka dhënë për Al Jazeera ai ka dhënë një përgjigje shumë interesante:

“Davutoglu pyetet nga Al Jazeera, se a mbaroi Grusht shteti kësaj here?
Ai pergjigjet: “Është komandanti suprem që vendosi për këto gjëra”
Al Jazeera: “E ke fjalën për presidentin”?
Davutogllu: “Jo jo, është fjala për popullin e Turqisë, Falënderimet i takojnë Allahut, Erdogan na ka mbrapa deri sa mos të mbetet asnjë Turk gjallë mbi faqen e tokës.”