Ja vetëm disa produkte Serbe që lehtë mund t’i zëvendoësoni me produkte tona

Edhe disa produkte tjera Serbe që duhet të mos blihen përderisa kemi produkte tona..

Nga shpallja e Pavarësisë së Kosovës më 2008 e deri më 2016, Kosova ka importuar nga Serbia produkte në vlerë prej 2.638 miliardë euro..

Mos te blejme asnje produkt serb neper supermarketet mbushur me ushqime serbe kudo ku jetojne shqipet.

Nëse blen produkte serbe, po e financon shpërnguljen e shqiptarve nga trojet e veta edhe nga Kosova. Nëse blen produkte serbe, po e financon dobsimin e policëve dhe ushtarve tan. Nëse blen produkte serbe, po e varferon popullin tend – të ardhmen e fëmive tan. Nëse blen produkte serbe, po i përbuzë dëshmorët e luftës dhe po pajtohesh me krimet Serbe. Mos te blejme asnje krevat serb ku te flene shqipet mbi te.
Asnje material ndertimi serb nuk mund te ndertoje shtepite e shqiponjave etj,etj,etj!
Ndryshe, me parate qe tregetaret « shqiptare » u cojne serbeve, do te prodhohen perseri arme per te vrare e dëbuar shqiptaret siq e kan bëre prej te sanxhaku i NISHIT dhe nuk po ndalen , Mos harroni ata nuk po ngopen me gjenocidin qe kan bere ndaj nesh edhe sot ne ndeshjet e futbollit dhjetra mijera vete ne stadiume bertasin – vritini shqiptaret !

A nuk eshte ky nje ri-fillim i madh???

Tanimë është e qartë se shumica e kompanive serbe posedojnë linja të veçanta të prodhimit për tregun shqipetar dhe se mallrat që këto kompani i shesin nga Beogradi zyrtar në mënyrë që të jenë më konkurrente në tregun e Kosovës, duke arritur kështu pushtimin tregtar dhe ngufatjen e prodhimit vendor me cilësi të dobët dhe rrezikeshmeri te lart për shendetin ton .

Artikulli paraprakAustri, asnjë provë ndaj shqiptarit të arrestuar për terrorizëm
Artikulli vijuesKush i sponsorizon lajmet me terroristë shqiptarë të ISIS?