Jeta është si një treg i madh!

0
432

Jeta është si një treg i madh që shëtitesh në te dhe merr çfarë të duash. Por, mos harro se para teje është dhënja e llogarisë dhe do të paguash çmimin e çdo sendi që e ke marrur!

(Përshtati nga gj. arabe F. Musliu)