Ju duhet The Muslimy App

0
432

Ekipi i kompanisë Gould Sydney ka krijuar një aplikacion fantastik që quhet Muslimy. Aplikacioni ofron njoftime interesante dhe frymëzuese nga dhe për myslimanët nga e gjithë bota.

Çdo ditë përballemi me lajme dhe njoftime negative dhe për këtë Muslimy do të kujdeset që telefoni juaj të azhornohet me gjëra interesante që publikohen në kohë reale kudo në botë si: shkrime, fotografi, piktura, video dhe shumë të tjera.

Aplikacioni do t’ju mundësojë gjithashtu që të shpërndani njoftimet më interesante në profilet tuaja në mediat sociale, por dhe të ruani njoftime të caktuara që dëshironi t’i rishikoni më vonë.

Aplikacioni është falas dhe mund të shkarkohet nga App Store. /tesheshi.com/