Komandant HOXHA u drejtohet Islamofobave Shqipfolës: "Qysh keni fillu ju jeni duke nxit konflikt ndërfetarë te Shqiptarët"!

0
210

Xhezair Shaqiri – Komandant HOXHA duke ju përgjigjur extremistit Islamofob Fahri Xharra në një postim në facebook ka shpreh shqetsimin e tij se nëse vazhdojn të lehurat e Islamofobave Shqipfolës nuk është larg dita ku mund të ndodhë konfikt ndërfetarë mbrenda Shqiptarëve, ai mes tjerash tha:

 

Fahri Xharra ju me shkrimet e juaja ku shprehni islamofobinë si një bishë e tërbuar ndaj gjahut inofanziv, Prej ka ju zotëri at të drejt që të ofendoni ndjenjat e shumicës SHQIPTARE qe besojn në ISLAM si fe e bindjes individuale? A nuk po e kuptoni se me gjith lekët që i merni nga qarqet e ndryshme jeni të pa fuqishëm të i bindni një pjesë të popullit që mos të besojn ashtu siq kan dëshirë ata por ju o i paturpt FAHRI XHARRA kot e keni ju edhe ata të cilet llomotisin aq shumë dhe ofendoni ndjenjat fetare të shumices së popullit tonë dhe mundoni të naj impononi historinë dhe një ideologji të huaj që kurrë e kurrit nuk do ta arrini të zbrapsni popullin nga islami si fe, Unë si pjesmarës në këto luftëra të UCK-së në asnjë moment nuk më ka penguar feja ime Islami që të luftoj dhe kontriboj aq sa mundem për popullin dhe atdheun tim, por edhe nacionalizmi apo patriotizmi im nuk ka ra në ndeshje asnjëher me bindjet e mija fetare që si në luft ashtu dhe në paqe e kam praktikuar dhe do ta praktikoj me përpikshmeri ritualet e fesë time Islame deri në frymarjen e fundit të jetës sime po ashtu dhe fëmijet e mi dhe shuuum fëmij tjerë shqiptarë do ta përcjellin brez pas brezi islamin si fe në këto troje, dhe ju o i paturp nuk do t’mundeni ta pengoni këtë dukuri, ju kështu siq ja keni nisur në perqamje të shqiptareve, në jo tolerancë, do të jeni nje ditë shkaktarë të ndonjë konflikti ndërfetar tek populli ynë që nuk ka qenë asnjeherë prezent tek ne shqiptarët kjo jotolerancë fetare por personat si ju Fahri Xharra raca e ulët e shqiptarisë po e mbjellni kët dukuri!