Kryetari i Hanit të Elezit, jep shembull se si pastrohen rrugët

0
215

Kryetari i Hanit të Elezit Rufki Suma nuk ka qëndruar të hënën në zyrën e tij. Ai ka dalë nëpër rrugët e qytezës të cilën e drejton për ta hequr borën. Suma këtë nuk e ka bërë me lopatë por me veturën e tij zyrtare. Lavdim D. Gashi që e ka pasura këtë foto në facebook treguar se vet kryetari ka dal ta pastroj borën. “ Haxhia e ka fal sabahun edhe ka dal me kerr t;punës po pi pastron rruhet me mëngjes. Merr msim o Shpend kryetari se na llake. Respekt kryetarit Rufi Suma” Ngjarja sipas përshkrimit të fotos ka ndodhur më 12 janar. Suma ka fituar dy herë zgjedhjet për kryetar të Hanit të Elezit si kandidat i pavarur. Ai ka qenë epror i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe pas luftës komandant i TMK-së në Han të Elezit.